Groot nieuws voor 'Scream 7': Neve Campbell keert terug én regisseur is bekend

Groot nieuws voor 'Scream 7': Neve Campbell keert terug én regisseur is bekend

Twee namen van het eerste uur moeten de geplaagde film gaan redden...

Het kan snel gaan in Hollywood. Leek de toekomst van de 'Scream'-franchise amper een week geleden nog zeer gammel en onzeker, zijn er nu ineens twee productionele problemen in één klap opgelost.

Want Neve Campbell is officieel, na één deel afwezigheid, weer vertrouwd van de partij als Sidney Prescott voor een nieuwe (en laatste?) confrontatie met Ghostface. De actrice maakte het zelf bekend op haar Instagram.

Scream 7
Maar dat is nog niet alles. In een nieuwe wending die zelfs de meest hardcore fans niet hadden kunnen voorspellen, zal niemand minder dan schrijver Kevin Williamson het zevende hoofdstuk gaan regisseren.

Williamson is uiteraard het oorspronkelijke meesterbrein achter de reeks en was verantwoordelijk voor de scripts van Scream 1, 2 en 4. Zijn enige regieklus tot zover is de komische thriller Teaching Mrs. Tingle uit 1999.

Belangrijkste creatieve kracht na Wes Craven
Interessant genoeg lijkt hij verder geen credit voor het verhaal te krijgen dat, net zoals de vorige twee delen, bedacht is door Guy Busick en James Vanderbilt. We zijn benieuwd hoe hij het er vanaf brengt als regisseur!



NieuwsFilm

meest populair