Horror verovert Netflix: deze 3 angstaanjagende films laten je goed schrikken

Horror verovert Netflix: deze 3 angstaanjagende films laten je goed schrikken

3 films waar het wel eens heel erg slecht zou kunnen aflopen.

Op Netflix staan allerlei horrorfilms en thrillers. Hieronder zetten we drie films op een rij die toch best wat onheil voorspellen. Misschien iets voor vanavond.

Smile

Regie: Parker Finn | Hoofdrollen: Kal Penn, Kyle Gallner, Jessie Usher | Kijk nu



Nadat ze getuige is geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt krijgt dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) te maken met onheilspellende gebeurtenissen die ze niet kan verklaren. Terwijl een overweldigende angst langzamerhand haar leven overneemt, moet Rose haar verontrustende verleden onder ogen zien om te overleven en te ontsnappen aan haar gruwelijke nieuwe realiteit.

Wrong Turn

Regie: Mike P. Nelson | Hoofdrollen: Matthew Modine, Amy Warner, Daisy Head | Kijk nu



In de horrorfilm 'Wrong Turn' lopen zes vrienden een bekende hiking trail. Ondanks een waarschuwing dwalen ze van de route af en worden geconfronteerd met 'The Foundation': Een vijandige gemeenschap die in het bosgebied leeft er alles aan doet om hun bestaan te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Zelfs als ze daarvoor moeten doden. Eén ding lijkt zeker, als je dit pad kruist is er een kans dat je niet levend terugkomt..

Intrusion

Regie: Adam Salky | Hoofdrollen: Freida Pinto, Robert John Burke, Logan Marshall-Green | Kijk nu



Een vrouw verhuist met haar echtgenote naar een klein dorpje. Daar lijkt alles mooi en vredig, maar al snel komt hun leven op z'n kop te staan op het moment dat er een overval plaatsvindt.

NieuwsFilm

meest populair