Na dit Oscarmoment willen talloze fans Michael Keaton opnieuw als Batman zien

Na dit Oscarmoment willen talloze fans Michael Keaton opnieuw als Batman zien

Filmfanaten hopen dat de geliefde acteur opnieuw een kans krijgt in 'Batman Beyond'.

De laatste paar dagen is er weer best veel te doen over Michael Keaton. Dit komt voornamelijk vanwege een komisch Oscarmoment, waardoor de nodige filmfanaten hem nu willen zien terugkeren in misschien wel zijn bekendste rol.

Tijdens de Oscaruitreikingen maakten Arnold Schwarzenegger en Danny DeVito grapjes over hun Batman-schurken en hoe zij uit de weg werden geruimd door 'The Caped Crusader'. De twee acteurs deden dit op een leuke wijze, maar voornamelijk Keatons reactie was in de ogen van de nodige fans goud waard.

Terugkeer
Wanneer Schwarzenegger en De Vito Batman voor schut zetten, zien we Keaton weer heel eventjes in de huid kruipen van Bruce Wayne, die dit langs zich af laat glijden maar wel klaar is voor een nieuw gevecht.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal dat Keaton verre van zeker is dat hij ooit nog eens terugkeert. The Flash werd namelijk allesbehalve goed onthaald en Batgirl werd zelfs gecanceld.

Hoop
Fans geven de hoop echter niet op en vragen aan James Gunn, de nieuwe grote baas bij DC, om een nieuwe Batman-film met Keaton. Bekijk enkele reacties die op sociale media te vinden zijn hieronder.











NieuwsFilm

meest populair