Michael Keaton reageert op vraag of hij ooit nog terugkeert als Batman

Michael Keaton reageert op vraag of hij ooit nog terugkeert als Batman

Er vinden behoorlijk veel veranderingen plaats bij DC, dus niks is zeker.

Michael Keaton kroop tijdens de Oscars weer héél eventjes in de huid van Bruce Wayne, maar krijgen we hem ooit nog eens te zien als Batman? De acteur laat zich hier nu zelf over uit.

Tijdens een recent interview werd de acteur, eveneens bekend van andere sterk onthaalde projecten zoals Birdman en Dopesick, gevraagd of hij ooit nog een op zal duiken als de geliefde superheld. Zijn reactie was als volgt.

Misschien
"Ik hou me er eerlijk gezegd niet echt mee bezig. Ik zal nooit nooit zeggen, maar het hangt natuurlijk van heel veel andere dingen af. Ik weet het dus niet". Keaton speelde een belangrijke rol in The Flash, maar helaas flopte deze film behoorlijk.

Ook werd de serie Batgirl, waarin hij te zien zou zijn geweest, gecanceld. Naar verluidt zou Keaton hierin een soort van mentor figuur hebben gespeeld, die jonge superhelden traint. Er was zelfs enige tijd sprake van een Batman Beyond-film.

Plan
Hierin zou hij de nieuwe Batman trainen. Helaas lijkt dit nu verre van zeker. James Gunn en Peter Safran namen enige tijd geleden DC over en hebben sindsdien ook behoorlijk veel veranderd, dus een terugkeer van Keaton lijkt onwaarschijnlijk.


De acteur lijkt er zelf ook niet op te rekenen, maar laat wel weten er voor open te staan, mocht hij die kans ooit nog eens krijgen. Wel is er ook goed nieuws voor de Keaton-fans, want hij keert wel terug als Beetlejuice voor het vervolg, genaamd Beetlejuice Beetlejuice.

NieuwsFilm

meest populair