Netflix onthult trailer: Jennifer Lopez is 'Atlas' in epische sciencefictionfilm

Netflix onthult trailer: Jennifer Lopez is 'Atlas' in epische sciencefictionfilm

Jennifer Lopez speelt opnieuw in een grote release van een streamingdienst.

Actrice en zangeres Jennifer Lopez zien we de afgelopen tijd vaak op allerlei streamingdiensten voorbij komen. Over ruim twee maanden zal ze te zien zijn in de sciencefictionfilm Atlas van Netflix. De teaser trailer vind je hieronder.

Atlas is de volgende film van regisseur Brad Peyton die je kent van onder andere Journey 2: The Mysterious Island en Sweet Girl. Naast Lopez hebben ook namen als Simu Liu, Sterling K. Brown en Mark Strong rollen in de film. Een mooie cast.

Sciencefiction
De scifi-film Atlas gaat voornamelijk over het personage Atlas Shepherd, gespeeld door Lopez. Ze is een briljante maar misantropische data-analist met een diep wantrouwen tegenover kunstmatige intelligentie.

Ze sluit zich aan bij een missie om een ??afvallige robot te vangen met wie ze een mysterieus verleden deelt. Als de missie anders loopt dan gepland, is haar enige hoop om de toekomst van de mensheid te redden juist het vertrouwen van de AI.

Teaser Atlas
Vanaf 24 mei zie je Lopez en de andere sterren in actie in Atlas. Hieronder bekijk je de eerste teaser trailer en daarna het bijbehorende affiche.
NieuwsFilm

meest populair