De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week op Netflix.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

The King of Staten Island (2020)
Regie: Judd Apatow | Cast: Pete Davidson, Marisa Tomei, Bel Powley, e.a. | Kijk direct
Scott heeft maar weinig in het leven bereikt. Zijn dagen brengt hij door met chillen en blowen. Dat doet hij vooral om zijn trauma's te onderdrukken. Zo worstelt hij nog altijd enorm met de dood van zijn vader, die stierf tijdens zijn dienst als brandweerman. Wanneer zijn moeder een nieuwe relatie krijgt, wordt Scott gedwongen om zijn trauma's onder ogen te zien.



Ford v Ferrari (2019)
Regie: James Mangold | Cast: Matt Damon, Christian Bale, Caitriona Balfe, e.a. | Kijk direct
Nadat Henry Ford II het niet is gelukt om Ferrari over te nemen, huurt hij de visionaire auto-ontwerper Carroll Shelby en angstloze coureur Ken Miles in om een revolutionaire raceauto te bouwen. Hiermee wil hij de strijd aangaan met de concurrenten tijdens de 24 uur van Le Mans, een belangrijke autorace.



Irish Wish (2024)
Regie: Janeen Damian | Cast: Lindsay Lohan, Ed Speleers, Alexander Vlahos, e.a. | Kijk direct
Maddie heeft de eer om een bruidsmeisje te zijn op de Ierse bruiloft van haar beste vriendin. Pijnlijk is alleen dat zij gaat trouwen met de droomman van Maddie. Een wens voor ware liefde op een eeuwenoude steen verandert haar lot echter op magische wijze. Maddie ontwaakt in een andere werkelijkheid waarin ze zelf verloofd is.



NieuwsFilm

meest populair