3 hilarische films om vanavond te kijken en lekker te lachen

3 hilarische films om vanavond te kijken en lekker te lachen

Deze grappige films kijk je op de verschillende streamingdiensten die Nederland rijk is.

Films die je lekker aan het lachen maken, daar houden we allemaal wel van. Vandaar dat FilmTotaal vandaag hilarische films voor je op een rijtje heeft gezet. Deze zijn allemaal te kijken bij de verschillende streamingdiensten die ons land rijk is.

We're the Millers (2013)
Regie: Rawson Marshall Thurber | Cast: Jennifer Aniston, Emma Roberts, Will Poulter, e.a. | Te zien op: Prime Video
Als David, een slonzige drugsdealer, wordt beroofd van zijn gehele voorraad, biedt zijn sadistische leverancier Brad hem een uitweg om zijn enorme schuld af te lossen: hij moet een grote partij drugs vanuit Mexico het land in smokkelen. Maar aangezien hij in zijn eentje geen kans zou maken, huurt David een arme stripper, een punkmeisje en een sukkelige knul in om zijn familie te spelen.



Ted (2012)
Regie: Seth MacFarlane | Cast: Mark Wahlberg, Seth MacFarlane, Mila Kunis, e.a. | Te zien op: Netflix / Prime Video / SkyShowtime
John wist zijn knuffelbeer Ted ooit tot leven te brengen met een kerstwens. Deze teddybeer blijkt nogal grofgebekt te zijn en houdt wel van een feestje. Vijfentwintig jaar later zijn de twee nog altijd onafscheidelijk. John merkt echter steeds meer hoe Ted een obstakel vormt in zijn leven. Hij wil volwassen worden en in het huwelijksbootje stappen, maar Ted heeft dus een totaal ander leven voor ogen.



Superbad (2007)
Regie: Greg Mottola | Cast: Jonah Hill, Michael Cera, Christopher Mintz-Plasse, e.a. | Te zien op: Netflix
De scholieren Seth en Evan, twee enorme kneuzen, willen graag seks hebben voordat ze gaan studeren. Ze zien een kans wanneer ze worden uitgenodigd voor een groot examenfeest. De jongens hebben het gemunt op de meiden van hun dromen: Jules en Becca. Wanneer de twee samen met hun vriend Fogell drank proberen te kopen voor het feest, komt hun missie echter in gevaar.



NieuwsFilm

meest populair