'Ford v. Ferrari' staat op Netflix: 3 steengoede autofilms om nu te kijken

'Ford v. Ferrari' staat op Netflix: 3 steengoede autofilms om nu te kijken

Hier zijn drie spannende films met auto's in de hoofdrol om simpelweg van te genieten.

Op Netflix vind je heel veel films. Niet al deze films zijn even goed. Onderstaande drie autofilms zijn toch erg goed en prima voor een avondje vermaak. Heb je ze nog niet gezien? Check deze dan snel.

Ford v. Ferrari

Regie: James Mangold | Hoofdrollen: Matt Damon, Christian Bale, Jon Bernthal | Kijk nu



Academy Award-winnaars Matt Damon en Christian Bale in Le Mans '66, gebaseerd op het merkwaardige waargebeurde verhaal van Ford tegen Ferarri. De visionaire Amerikaanse auto ontwerper Carroll Shelby (Damon) en de onverschrokken Britse coureur Ken Miles (Bale) gaan samen het gevecht aan tegen een bedrijfsfusie, de wetten van de natuur en hun eigen persoonlijke demonen om een revolutionaire raceauto voor de Ford Motor Company te bouwen en het op te nemen tegen de dominante raceauto's van Enzo Ferrari in op de '24 uur van Le Mans' in Frankrijk in 1966.

Baby Driver

Regie: Edgar Wright | Hoofdrollen: Jamie Foxx, Lily James, Kevin Spacey | Kijk nu



'Baby Driver' volgt een jonge, getalenteerde chauffeur van vluchtauto's die leidt aan tinnitus en vertrouwt op het ritme van zijn persoonlijke soundtrack om de beste te kunnen worden. Wanneer hij de vrouw van zijn leven ontmoet, doet hij een poging om uit de criminele wereld te stappen.

Fast 5

Regie: Justin Lin | Hoofdrollen: Dwayne Johnson, Vin Diesel, Gal Gadot | Kijk nu



Het vijfde deel uit de serie speelt zich af vóór de gebeurtenissen in Tokyo Drift, en is de derde film waarin Vin Diesel een hoofdrol speelt. Brian O?Connor (Paul Walker) werkte samen met Mia Toretto (Jordana Brewster) om haar broer, Dominic Toretto (Vin Diesel), uit de gevangenis te bevrijden. Achterna gezeten door de autoriteiten, komen ze terecht in Rio de Janeiro. Daar moeten ze nog één laatste opdracht doen om hun vrijheid te herwinnen. Ze verzamelen een team van racers om een corrupte zakenman tegemoet te zien. Hij is echter niet de enige die hen achterna zit, ook agent Luke Hobbs (Dwayne Johnson) zit het drietal achterna, met een boel spektakel als gevolg.

NieuwsFilm

meest populair