Warner Bros. zet Gal Gadot en haar 'Wonder Woman' definitief in de ijskast

Warner Bros. zet Gal Gadot en haar 'Wonder Woman' definitief in de ijskast

Regisseur Patty Jenkins onthult dat er geen plannen zijn voor Wonder Woman in het nieuwe DCU.

Wonder Woman-regisseur Patty Jenkins onthulde onlangs in een interview dat ze weer bezig is met haar werk aan de nieuwe Star Wars-film, Rogue Squadron. In hetzelfde interview onthulde ze ook dat er geen plannen zijn om een nieuwe Wonder Woman te maken.

"Er zijn voor nu geen plannen voor een nieuwe Wonder Woman. Ik denk niet dat ik ooit nog een Wonder Woman-film zal regisseren," vertelt Jenkins in TCM Talking Pictures Podcast.

DCU Reboot
Jenkins zou eigenlijk een derde Wonder Woman gaan maken met Gal Gadot in de hoofdrol. Maar toen James Gunn werd ingehuurd om het DC-universum te rebooten werd Wonder Woman 3 geschrapt. Op dit moment zijn er geen plannen om Wonder Woman te introduceren in het nieuwe DCU.

"Nee, ze hebben geen interesse in Wonder Woman op dit moment," vertelt Jenkins. "Ze hebben het niet makkelijk bij DC. James Gunn en Peter Safran moeten hun eigen plannen maken en hun hart volgen. Dus ik begrijp dat er op dit moment geen plaats is voor Wonder Woman."

Deel 1 een hit, deel 2 een flop
Wonder Woman was in 2017 een grote hit, de film werd goed ontvangen en bracht wereldwijd meer dan 800 miljoen dollar op. Het vervolg, Wonder Woman 1984, kwam midden in de pandemie uit en heeft in veel landen nooit in de bioscoop gedraaid. De film bracht wereldwijd slechts 170 miljoen dollar op.

"We hadden zoveel geld kunnen verdienen met die film", aldus Jenkins. "Helaas kwam de film midden in de pandemie uit." Wonder Woman en Wonder Woman 1984 zijn te zien op HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair