Update over 'Superman': James Gunn deelt foto van gigantische stapel storyboards

Update over 'Superman': James Gunn deelt foto van gigantische stapel storyboards

De filmmaker staat erom bekend dat hij al zijn shots zelf voorbereidt.

Superman is op dit moment volop bezig met draaien, maar dat betekent niet dat regisseur James Gunn te druk is om niet actief te blijven op sociale media. Sterker nog, hij blijft ons zelf op de hoogte houden over de stand van zaken achter de schermen.

Op Threads heeft de filmmaker namelijk een nieuwe foto geplaatst. Daarop is een gigantische stapel dozen te zien, waar volgens Gunn al zijn storyboards voor de film inzitten. "Dit is Superman," schrijft hij erbij.

Zelf handgetekend
Storyboards zijn afbeeldingen die de filmmaker en cinematograaf gebruiken om de shots van de film voor te bereiden. Zij zijn dus vaak een eerste indruk van hoe de film eruit gaat zien. Voor Superman is de cinematograaf Henry Braham.

Hoewel storyboards vaak gedaan worden door speciale tekenaars, staat Gunn erom bekend dat hij ze altijd zelf maakt. Zo deelde hij een paar jaar geleden al een soortgelijke foto met zijn storyboards voor Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Superman
Zoals gezegd blijft Gunn ons regelmatig op de hoogte houden over Superman. Onlangs deelde hij nog beelden van het landschap van Spitsbergen, dat naar verluidt de achtergrond zal vormen voor scènes in Supermans Fortress of Solitude.

Post by @jamesgunn
View on Threads



NieuwsFilm

meest populair