Teyonah Parris heeft dikke pech met haar Marvel-carrière: Loopt anders dan gedacht

Teyonah Parris heeft dikke pech met haar Marvel-carrière: Loopt anders dan gedacht

Teyonah Parris voelt dat haar start met Marvel niet lekker is gegaan door het gemis aan interviews door de pandemie en de acteursstaking.

Teyonah Parris is te zien in The Marvels en in WandaVision. Maar haar Marvel-carrière gaat niet gepaard met de bekendheid die ze had moeten krijgen.

Eigenlijk heeft ze dikke pech met de premières, vertelde Teyonah hier vlak voor de Oscars aan People. Ze zei: "Mijn start bij Marvel is niet gegaan zoals ik dacht dat het zou gaan. Bij WandaVision zaten we in een pandemie en met The Marvels zaten we in een staking."

Geen promotoe
Ze vervolgde over dat gemis aan interviews kunnen geven: "Ik heb dus geen volle pers-ronde kunnen doen waarbij ik één op één in gesprek kon, of fans face-to-face kon ontmoeten. Ik had deel willen uitmaken van dat team om dat te ervaren."

Gelukkig zag Danielle Brooks dat. Beide actrices kennen elkaar van hun studententijd bij de beroemde The Juilliard School. De actrice uit The Color Purple-remake regelde voor haar goede vriendin een privé-screening. Het werd één groot feest met genodigden.

Toch trotsmoment
Teyonah vertelde over die verrassing: "Danielle zei: 'Ik weet dat het voelt alsof niets lukt voor je. Maar je deed het werk. We zijn trots op je. We weten wat je gedaan hebt. Kom naar mijn huis om het te vieren'." Teyonah vertelt meer in de onderstaande YouTube-video van Entertainment Tonight.



NieuwsFilm

meest populair