Deze iconische horror-franchise keert na 30 jaar terug

Deze iconische horror-franchise keert na 30 jaar terug

Met alle remakes en reboots die gemaakt worden, kon deze natuurlijk niet ontbreken.

]b]Een reboot van de omstreden horrorreeks Faces of Death werd in 2021 al aangekondigd, maar we hebben er sindsdien maar weinig over vernomen.[/b]

Hoofdrolspeler Barbie Ferreira heeft nu laten weten wat we kunnen verwachten van de nieuwe versie en bevestigt dat de video's van vroeger een plekje in het verhaal hebben van deze insteek.

'Echte' moorden
Er worden dus geen video's uit de eerdere 'films' nagebootst. In de oorspronkelijke Faces of Death uit 1978 was het zo dat er echte beelden van dieren en mensen die op gruwelijke wijzen om het leven kwamen werden getoond.

Ferreira benadrukt nu dat de nieuwe film geen 'echte' beelden zal bevatten. We hoeven dus ook niet bang te zijn dat er mensen in opstand zullen komen als de remake verschijnt.

Nieuwe insteek
Ferreira vertelde Collider er het volgende over:
"In deze film bestaat de videoreeks Faces of Death, maar we gaan natuurlijk niks beeld voor beeld namaken. Want dan krijg je dierenmishandeling, en dat wil niemand zien.



Het is dus een moderne variant. Ik speel een jonge vrouw die als content-moderator werkt en die video's langs ziet komen die alarmerend zijn. Het wordt in elk geval ontzettend eng."

Wanneer verschijnt 'ie?
De oorspronkelijke film kreeg een aantal vervolgen, die steeds grafischer werden, maar ook steeds onrealistischer. In veel landen werden de films verboden.

Deze nieuwe versie is overigens vorig jaar opgenomen. Ferreira bevestigde tevens dat er reshoots hebben plaatsgevonden, wat normaal betekent dat de release dichterbij komt.

NieuwsFilm

meest populair