Dit is de echte reden waarom Lindsay Lohan 10 jaar lang niet in Hollywood werkte

Dit is de echte reden waarom Lindsay Lohan 10 jaar lang niet in Hollywood werkte

Het werd de actrice allemaal teveel nadat ze in zowat elk roddelblad verscheen.

Lindsay Lohan was enige tijd een van de bekendste gezichten in Hollywood, maar ze besloot de showbizz-wereld achter zich te laten. Nu legt de actrice uit waarom ze besloot zo goed als niks van zich te laten horen gedurende 10 jaar.

Lohan brak op 3-jarige leeftijd al door als kindsterretje, maar iets dat nog bekender werd dan haar films was haar drukke levensstijl. De actrice stond bekend als een heus feestbeest. Er ging dan ook bijna geen enkele week voorbij voordat er weer eens minder flatterende kiekjes voorbij kwamen in menig roddelblad.

Iets anders
De actrice, o.a. bekend van The Parent Trap en Mean Girls, laat nu weten dat dit de voornaamste reden was waarom ze Hollywood verliet: "Ik had het gevoel dat mijn werk niet genoeg geapprecieerd werd, aangezien de meeste aandacht altijd uitging naar alle paparazzi verhalen".

"Ik was toen nog heel wat jonger en ik begon het allemaal vervelend te vinden. Ik had het graag anders gezien. Elk verhaal werd behoorlijk opgeblazen en daar had ik geen zin meer in. Ik wilde gewoon verdwijnen".

Terugkeer?
Lohan woont nu in Dubai met haar man en hun pasgeboren zoontje. Wel maakt ze nu weer meer films, al weet ze wel dat ze zich nu geen zorgen meer moet maken om alle roddelverhalen.


"Ik weet hoe het werkt, dus ik maak me er niet meer druk om. Zodra je dat doet raak je alleen maar de weg kwijt".

NieuwsFilm

meest populair