Emma Watson duikt een andere wereld in, maar blijft even leergierig

Emma Watson duikt een andere wereld in, maar blijft even leergierig

Emma Watson pakt nu maar af en toe een filmrol op en deelt vijf eigen cocktailrecepten.

Emma Watson schitterde jaren in de Harry Potter-films. Die rol als Hermione leverde haar zoveel op, dat ze daarna maar af en toe een filmrol pakte.

Zo koos Emma bijvoorbeeld voor Little Women, Beauty and the Beast en Noah. Achter de schermen is de nu 33-jarige ster echter druk met bijleren van camerawerk, regisseren en schrijven. Ook werkt ze voor verschillende goede doelen en is ze eigen ondernemer.

Een nieuwe wereld
Dat is best druk dus. Toch raakt ze niet uitgeleerd, want in een recente YouTube-video van Vogue toont ze een notitieboek voor het maken van cocktails. Ze zegt: "Kijk, dit is trouw aan mij. Ik hou van leren en ik hou van noteren."

De reden dat ze vijf drankrecepten deelt en wat nerveus is, komt doordat het allemaal nieuw is voor haar. Sinds kort heeft zij een eigen merk gin, samen met haar jongere broer Alex Watson. Het leuke van de recepten is dat ze die aanpaste naar haar eigen smaak.

Smullen van beelden
De kijkers smullen in elk geval van het filmpje. Zo zegt iemand dat het leuk is dat ze eerlijk vertelt dat achter de bar staan een nieuwe wereld voor haar is. Een ander zegt dat ze zo lijkt op haar personage Hermione met alles wat ze doet. Het is in elk geval genieten - nu nog de cocktails zelf proberen.



NieuwsFilm

meest populair