Deze 3 films op Netflix scoren enorm goed: Welke kies jij uit voor vanavond?

Deze 3 films op Netflix scoren enorm goed: Welke kies jij uit voor vanavond?

Drie films die erg positief zijn ontvangen op Rotten Tomatoes.

Er staan enorm veel films op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms erg goed! Hieronder drie prachtige films op de streamingdienst die het goed doen bij de critici.

Call me by your name

Regie: Luca Guadagnino | Hoofdrollen: Timothée Chalamet, Armie Hammer, Michael Stuhlbarg | Kijk nu



Elio woont met zijn familie ergens in Noord-Italië. Tijdens de zomer van 1983 trekt de Amerikaanse student Oliver (Hammer) tijdelijk bij hen in. De twee worden ondanks het aanzienlijke leeftijdsverschil verliefd op elkaar en samen beleven ze een onvergetelijke zomer vol muziek, lekker eten en romantiek.

Another Round

Regie: Thomas Vinterberg | Hoofdrollen: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Lars Ranthe | Kijk nu



Er bestaat een theorie dat een bescheiden hoeveelheid alcohol in ons bloed geestverruimend werkt, onze problemen vermindert en de creativiteit verhoogt. Gesteund door deze theorie, beginnen Martin en zijn drie middelbare school collega's aan een experiment waarbij ze de hele dag een constant en weloverwogen alcoholpromillage in hun systeem handhaven. De eerste resultaten zijn zeer positief, de uitgebluste leraren komen weer tot leven en zelfs de resultaten van hun klassen verbeteren. Terwijl de glazen in een rap tempo achterover worden geslagen, is het voor sommigen steeds moeilijker om controle over de situatie te behouden en blijkt het experiment grotere gevolgen met zich mee te brengen dan verwacht.

Mudbound

Regie: Dee Rees | Hoofdrollen: Jason Clarke, Carey Mulligan, Garrett Hedlund | Kijk nu



Mudbound volgt de familie McAllan, afkomstig van de stille beleefdheid van Memphis en niet voorbereid op het heftige boerenleven. Ondanks de grootse dromen van Henry heeft diens vrouw Laura steeds minder vertrouwen in hun noodlijdende onderneming. Ondertussen doen Hap en Florence Jackson - deelpachters die al generaties lang op het land werkzaam zijn - er alles aan om hun eigen bescheiden droombestaan op te bouwen, ondanks de keiharde sociale barrières waarmee ze dagelijks te maken hebben.

NieuwsFilm

meest populair