Deze duistere 'Superman'-kloon ging een coole franchise starten, maar lijkt nu dood

Deze duistere 'Superman'-kloon ging een coole franchise starten, maar lijkt nu dood

James Gunn heeft een teleurstellende update voor liefhebbers van 'Brightburn'...

Brightburn gaf een draai aan het superheldengenre door losjes een variatie te maken op het verhaal van Superman waarin hij niet de goeierik was, maar een duivels jongetje dat dood en verderf zaait.

De film eindigde met de potentie om een eigen Cinematic Horror Universe te beginnen dat de basis zou vormen voor meerdere verhalen rondom antihelden gebaseerd op onder andere Aquaman en Wonder Woman.

Vergeet het maar
Hoewel er afgelopen herfst nog werd gezegd dat Brightburn 2 zich in een bepaald ontwikkelingsniveau bevond, zegt James Gunn (die het eerste deel mede produceerde) dat er niet langer meer aan wordt gewerkt.

In reactie op een fan die informeerde naar de status van het vervolg, antwoordde Gunn "dat er op dit moment geen plannen voor zijn".

Altijd hoop houden
Mocht de sequel er toch ooit komen, zou dit volgens regisseur David Yarovesky waarschijnlijk de personages introduceren die in onderstaande mid-credit-scene door de manische Michael Rooker worden besproken.


Benieuwd naar Brightburn of hem gewoon nog een keertje opzetten? Je kunt hem streamen op Hulu of ouderwets op DVD/Blu-Ray aanschaffen.

NieuwsFilm

meest populair