3 goede films om te streamen op Prime Video

3 goede films om te streamen op Prime Video

Filmtips voor vanavond: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Saltburn (2023)
Regie: Emerald Fennell | Cast: Barry Keoghan, Jacob Elordi, Rosamund Pike, e.a. | Kijk direct
Oliver, een knul van simpele komaf, studeert aan de universiteit van Oxford maar voelt zich daar niet thuis tussen alle kakkers. Later komt hij terecht in de wereld van zijn charismatische medestudent Felix. Hij nodigt Oliver uit om de zomervakantie door te brengen op Saltburn, het landgoed van zijn ouders. Daar beleeft hij een zomer om nooit te vergeten.



Guns Akimbo (2019)
Regie: Jason Lei Howden | Cast: Daniel Radcliffe, Samara Weaving, Ned Dennehy, e.a. | Kijk direct
Miles is een ontwikkelaar van videogames en een internettroll. Zijn baan is uitzichtloos en zijn liefdesleven een puinhoop. Op een dag wordt hij ontvoerd en onbedoeld deelnemer in een illegaal spel op leven en dood. Terwijl miljoenen mensen hem via een livestream volgen, moet Miles zich in zijn eentje uit deze benarde positie zien te redden.



Palm Springs (2020)
Regie: Max Barbakow | Cast: Andy Samberg, Cristin Milioti, Peter Gallagher, e.a. | Kijk direct
Nyles, die een zorgeloos leven leidt, zit vast in een tijdlus en wordt daardoor elke morgen opnieuw wakker in Palm Springs op de trouwdag van vage kennissen. Zijn leven verandert wanneer Sarah, het onwillige bruidsmeisje, in dezelfde tijdlus belandt. Dit levert een ingewikkelde situatie op, want ze kunnen niet ontsnappen aan de locatie, zichzelf en elkaar. Dan kun je elkaar maar beter goed leren kennen.



NieuwsFilm

meest populair