De Franstalige hond van Ryan Gosling uit 'The Fall Guy' bestond echt

De Franstalige hond van Ryan Gosling uit 'The Fall Guy' bestond echt

Ryan Gosling schittert als stuntman in de film The Fall Guy, samen met een Franstalige hond.

Ryan Gosling schittert als stuntman in de nieuwe film The Fall Guy. Hij heeft een sidekick in deze film, een hond die alleen Franse commando's verstaat.

Een Franstalige hond in een Amerikaanse film lijkt wat vreemd, maar komt door een hond die Ryan zelf heeft gehad. Of beter uitgelegd: Eva Mendes, zijn vrouw, had vroeger een hond die niet getraind was in het Engels maar in het Frans. De inspiratie voor de hond kwam dus voort uit de eigen ervaringen van Ryan.

Getraind in het Frans
Ryan vertelde hier in een interview met The Hollywood Reporter: "Eva had een Belgische herder genaamd Hugo. Hij was getraind om aan te vallen en verstond alleen Frans. Hij is overleden, dus dit is mijn eerbetoon aan hem."

Regisseur David Leitch is gek op honden en koos een Australische kelpie voor de film. Hij vertelde over die herder: "We wilden een aanvullend personage in deze mix. In een actiescène wil je verfrissende problemen hebben om de boel in gang te houden. Regen is goed. IJs is goed. En een hond is altijd geweldig."

Meer over samenwerken
Ryan Gosling en Eva Mendes leerden elkaar kennen op de filmset van The Place Beyond the Pines. Voor de hond Jean Claude werden twee kelpies gebruikt. Jean Claude en zijn collega's zijn te zien in de YouTube-video van Universal Pictures.



NieuwsFilm

meest populair