Colman Domingo geneert zich nergens voor: "De waardering krijgen die je verdient"

Colman Domingo geneert zich nergens voor: "De waardering krijgen die je verdient"

Acteur Colman Domingo deelt zijn Oscars voorbereiding en waardeert zijn nomintie voor Rustin.

Colman Domingo valt goed in de nominaties met zijn rol in Rustin. De 54-jarige acteur speelt ook in The Color Purple en Without Remorse.

Met zijn jarenlange ervaring in Hollywood geneert hij zich nergens meer voor en stemde dan ook in met een Youtube-video voor Vanity Fair. Het is namelijk belangrijk dat ook mannelijke sterren laten zien hoeveel voorbereiding een event als de Oscars kost. Dus opent hij de deur met oogmaskers op de wallen onder zijn ogen.

Lekker verwennen
De hotelsuite waar hij over beschikt is voorzien van alle gemakken, inclusief een margherita bar met personeel, een taco bar en een spelletjeskamer. Hij zegt: "Een Oscar-dag is een zware dag voor iedereen. Ik wil dat iedereen goed verzorgd wordt en rust kan pakken waar nodig."

Zijn team is dan ook dol op hem. Bij het tonen van het balkon zegt hij: "De frisse lucht is fijn. Ik stond vanochtend om 05.00u op om de natuur in me op te nemen en mezelf te herinneren vredig en positief te zijn vandaag."

Mooi gebaar
Colman vertelt: "Toen de nominatie binnenkwam, realiseerde ik me hoe mooi die is. Voor de queers, voor de Afro-Latin-mensen en Afro-Amerikanen en waar ik nog meer voor sta. Ik ben blij dat Rustin de waardering krijgt die hij verdient. En ik wil van het moment genieten vandaag."De YouTube-video laat een hardwerkende, integere man zien die elk lid van zijn samengestelde familie waardeert - en die waardering terugkrijgt. Op naar meer moois.

NieuwsFilm

meest populair