Megan Fox geeft toe dat ze niet trouw was aan haar ex-man Brian Austin Green

Megan Fox geeft toe dat ze niet trouw was aan haar ex-man Brian Austin Green

Megan Fox onthult eerlijkheid over relatie met Brian Austin Green en haar ontrouw.

Megan Fox is eerlijk over haar relatie met Brian Austin Green. De actrice uit Jennifer's Body, Transformers en Expend4bles bekent dat ze hem helemaal niet zo trouw was.

In de Call Her Daddy podcast zei de nu 37-jarige Megan: "Laat ik je eerlijk zeggen dat ik geen goede vriendin was voor Brian. En hij was ook niet altijd zo goed voor mij. Ik kan zeuren dat die relatie zo was, maar misschien was ik gewoon niet zo geweldig."

Te jong voor impact
Haar nu 50-jarige ex-man is bekend van de serie Beverly Hills 90210. Megan en Brian leerden elkaar in 2004 kennen bij de serie Hope & Faith. Ze hebben drie kinderen samen.

Megan zei: "Ik was jong en had niet in zo'n impactvolle relatie moeten zitten met die mate van toewijding. Dat had niet moeten gebeuren met 18, 19, 20, 21, 22, 23. Gewoon niet. Ik werd steeds verliefd op anderen."

Single zijn lukt niet
Ook zei ze: "Ik ging naar mijn werk en werd verliefd, want ik was een kind. Ik had niet de vrijheid om single te zijn en dat te ervaren. Na de echtscheiding dacht ik dat te gaan doen, maar dat single zijn duurde maar drie weken."Megan vertelt meer in de YouTube-video. Ze is inmiddels al jaren samen met de muzikant Machine Gun Kelly.

NieuwsFilm

meest populair