Charles Melton en Pedro Pascal moeten zelf lachen om hun dubbelgangers: Natalie Portman niet

Charles Melton en Pedro Pascal moeten zelf lachen om hun dubbelgangers: Natalie Portman niet

Sterren ontdekken hun dubbelgangers in de showbusiness tijdens leuke gesprekken met Vanity Fair.

Elk mens heeft ergens een dubbelganger en het is opvallend hoeveel sterren een dubbelganger juist in de showbusiness hebben. Die gelijkenis levert leuke gesprekken op, zoals bij Vanity Fair.

In de onderstaande YouTube-video vertelt Natalie Portman dat zij altijd verward wordt met Keira Knightley. Colman Domingo vertelt dat iemand zei dat hij op Idris Elba lijkt en Pedro Pascal ... wel, Meryl Streep.

Grappige gelijkenis
Natalie en Colman proesten het uit. Maar het zou wel kunnen, want Meryl kan transformeren. Pedro zegt over de megaster die Meryl Streep is: "Ik zei: 'Nee, ik ben Meryl Streep niet. Ik kan haar nooit zijn'. Maar zij kan wel transformeren naar mij. Maar mij lukt dat niet bij haar."

Jodie Corner vindt dat ze op Betty Gilpin lijkt, terwijl Charles Melton beweert dat hij op Matt Damon en Ben Affleck lijkt. Charles zei: "Het is eigenlijk bizar hoe vaak ik Matt Damon hoor."

Niet gemakkelijk
Greta Lee vraagt verrast of het een grapje is, maar een antwoord krijgt de kijker niet. Het is in elk geval leuk kijken naar de vragen die de acteurs krijgen voorgeschoteld. En ze maken zich er niet gemakkelijk vanaf.NieuwsFilm

meest populair