Megan Fox kent Machine Gun Kelly "al duizenden jaren" en weigert in te gaan op relatiestatus

Megan Fox kent Machine Gun Kelly "al duizenden jaren" en weigert in te gaan op relatiestatus

Megan Fox heeft een knipperlichtrelatie met Machine Gun Kelly, zij beschouwt hem als haar tweelingziel.

Megan Fox doet veel harten feller kloppen, maar ze lijkt voor nu een knipperlichtrelatie met Machine Gun Kelly te accepteren. Dat lijkt tenminste wat de 37-jarige actrice uit Jennifer's Body en Expend4bles vertelt in een recent interview.

Als haar gevraagd wordt naar haar relatiestatus zegt de sensuele actrice in de podcast van Call Her Daddy: "Wat ik heb geleerd van deze relatie is dat die niet geschikt is voor het publiek. Dus ik denk dat ik nu beter niets kan vertellen over de status."

Mijn tweelingziel
Megan vervolgde met: "Wat ik wel kan vertellen is dat ik hem zie als mijn tweelingziel en dat wij altijd een connectie samen zullen hebben op welke manier dan ook."

Megan en MGK leerden elkaar kennen op de filmset van Midnight in the Switchgrass. Ze zei: "Ik zag zijn foto en dacht: 'Ik herken deze persoon'. Toen we een scène samen hadden en ik in zijn ogen keek, dacht ik: 'Ja, ik ken je al duizenden jaren'."

Knap en beroemd
Ook vertelde ze: "En dat terwijl we in een situatie waren waarin we niet met elkaar konden praten. MGK is sowieso erg verlegen en niet goed in het versieren van vrouwen. Hij is wel een briljante muzikant. Hij is knap en beroemd. Dat is de reden dat hij gemakkelijk meisjes krijgt."



Een stukje van het interview volgt in de YouTube-video. Meer over het interview valt ook hier te lezen bij People.

NieuwsFilm

meest populair