Deze 3 hele goede films op Prime Video moet je gezien hebben

Deze 3 hele goede films op Prime Video moet je gezien hebben

Filmtips voor vanavond: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Road House (2024)
Regie: Doug Liman | Cast: Jake Gyllenhaal, Daniela Melchior, Billy Magnussen, e.a. | Kijk direct
Voormalig UFC-vechter Elwood Dalton is niet snel bang te krijgen en neemt een baan aan als uitsmijter bij een wegrestaurant in Florida. In eerste instantie lijkt deze plek het paradijs op aarde, maar al snel ontdekt Dalton dat er behoorlijk wat gevaren op de loer liggen. Rijkeluiskindje Ben Brandt heeft andere plannen met het restaurant en zoekt een geharde vechter de confrontatie.



Past Lives (2023)
Regie: Celine Song | Cast: Greta Lee, Teo Yoo, John Magaro, e.a. | Kijk direct
De verliefde jeugdvrienden Nora en Hae Sung worden uit elkaar gerukt wanneer Nora's familie vanuit Zuid-Korea naar Canada emigreert. Twaalf jaar later studeert Nora in New York en hervinden de twee elkaar via het internet. De twee voelen overduidelijk nog steeds wat voor elkaar, maar Nora is inmiddels getrouwd met een ander. De vraag is of ze nieuw geluk weten te vinden of vooral hun herinneringen aan vroeger koesteren.



American Fiction (2023)
Regie: Cord Jefferson | Cast: Jeffrey Wright, Tracee Ellis Ross, John Ortiz, e.a. | Kijk direct
Thelonious 'Monk' Ellison, een gefrustreerde romanschrijver, is het zat dat men profiteert van 'zwart' entertainment gebaseerd op stereotypen. Hij besluit onder een pseudoniem een overdreven 'zwart' boek te schrijven. Het onmiddellijke succes van het satirische boek zorgt er echter voor dat hij verstrikt raakt in de hypocrisie die hij zo minacht.



NieuwsFilm

meest populair