'Ant-Man 4': hoofdrolspeler over de status van een nieuw vervolg

'Ant-Man 4': hoofdrolspeler over de status van een nieuw vervolg

Paul Rudd heeft een duidelijk antwoord op de vraag of er een nieuwe sequel wordt gepland.

We hoeven geen vierde Ant-Man film in de nabije toekomst te verwachten. In elk geval niet als we hoofdrolspeler Paul Rudd moeten geloven.

Rudd stond The Hollywood Reporter te woord op de rode loper van Ghostbusters: Frozen Empire. Zij vroegen hem of hij snel het superpak van de held weer aan zal trekken.

Rudd weet 't niet
Rudd zei geen idee te hebben en dat de vraag gesteld moet worden aan Marvel: "Ik heb geen idee, ik weet het niet. Dat is meer een vraag voor Kevin Feige en die gasten."

Rudd speelde de rol van Ant-Man voor het eerst in het MCU in 2015. Hij voerde driemaal een solofilm aan, waarvan Ant-Man: Quantumania voorlopig het laatste deel was.

Franchise ten einde?
Die film was behoorlijk prijzig om te maken, maar is zelfs met een wereldwijde opbrengst van 463,6 miljoen dollar een flop te noemen.



De reactie van Rudd volgt na een aantal artikelen in de laatste weken waarin werd gemeld dat Disney geen interesse heeft in een vierde Ant-Man of een derde Captain Marvel na de teleurstellende recente box-office van beide franchises.

Minder MCU-films
Daarnaast liet Disney-CEO Bob Iger onlangs weten dat Marvel Studios het een stuk rustiger aan zal doen en dat verschillende projecten al zijn geschrapt.



Het resultaat is dat Disney waarschijnlijk minder risico's zal nemen waar het aankomt op het MCU.

NieuwsFilm

meest populair