Jack Black verklapt wat "skadoosh" betekent in 'Kung Fu Panda' en het is niet wat je denkt

Jack Black verklapt wat "skadoosh" betekent in 'Kung Fu Panda' en het is niet wat je denkt

Jack Black en Awkwafina bespraken hun ervaringen tijdens een interview.

Het vierde deel van Kung Fu Panda is te zien en dat betekent dat Jack Black weer in actie is gekomen. Awkwafina is voor het eerst te horen in deze franchise.

In gesprek voor Entertainment Tonight bleken ze aan elkaar gewaagd. Awkwafina kon in elk geval goed omgaan met de snelle gedachtengang van Jack Black. Ook tipte de actrice uit Shang-Chi en Swan Song hem met hoe zij haar mentale rust vindt. Ze zei: "Ik kijk naar reality-series en documentaires, enzo."

Geen gebrek aan kennis
Aan zelfkennis ontbreekt het Jack echter niet. Zo zei hij: "Mijn meest favoriete collega buiten die van Kung Fu Panda is Kate Winslet in The Holiday. Als je in haar ogen kijkt, zie je namelijk dat ze aanwezig is. Als je in mijn ogen kijkt, lijk ik een robot."

Jack is sinds de jaren 90 een vast gezicht in Hollywood. Over de eerste keer dat de 54-jarige superster bovenaan de castinglijst stond, vertelt hij: "Ik denk dat dat School of Rock was of Shallow Hal. Ik dacht dat ze zich elk moment konden realiseren dat ik een nepper was, want ik heb toch geen talent?"

Supertip voor leuk werk
Ook had hij een supertip om werken leuk te blijven vinden. Hij zei in de onderstaande YouTube-video: "Ik denk altijd dat mijn huidige werk het laatste zal zijn. Zo kan ik mijn alles er in zetten."



In het interview kwam de uitleg van het woord "Skadoosh" voorbij. Jack vertelde alsof het iets heel gewoons was: "Het is een combinatie van '23 skidoo', dus 'ga als de sodemieter weg' en 'baba ganoush', een lekkere snack."

NieuwsFilm

meest populair