Frank Stallone is het geniale broertje van Sylvester en heeft eigenlijk meer talent en succes

Frank Stallone is het geniale broertje van Sylvester en heeft eigenlijk meer talent en succes

Frank Stallone, broer van Sylvester Stallone, is wereldwijd bekend als muzikant, componist en acteur.

Frank Stallone, het jongere broertje van Sylvester Stallone, is in Nederland niet zo bekend. In de Verenigde Staten en Australië is de 73-jarige ster echter ontzettend populair. Hij is daar net zo bekend als zijn broer.

Frank is namelijk muzikant en heeft onder meer 3 platina albums en 10 gouden albums. Hij schreef en bracht meer dan 200 liedjes uit, zoals voor The Expendables 2. Ook schreef en zong hij de wereldwijde hit Far From Over voor de musicalklassieker Staying Alive.

Goede muzikant
Daarnaast trad hij op als componist voor verschillende films als Rocky, Rambo en Over the Top. Maar daar houdt het niet bij op. Zo is hij te zien in zestig films en series, waaronder Rocky II, Rocky III, Hudson Hawke en Tombstone.

In de YouTube-video van de realityserie The Family Stallone zegt Sylvester: "Mijn broer is erg uniek, erg getalenteerd en erg excentriek. Dat zit eigenlijk wel in de familie. En hij heeft duidelijk meer talent dan ik heb."

Maffe relatie
Frank vertelt zelf: "We hebben een maffe relatie. Vroeger experimenteerde Sylvester op mij. Hij rolde me een heuvel af in een ton, schoot kleiballetjes op me af enzo. Maar onze relatie is goed en gaat diep."



Aan het huis van Frank is duidelijk te zien dat hij zijn 76-jarige broer bewondert en zelf een succesvolle carrière heeft. Meer over hem valt hier bij IMDB te lezen.

NieuwsFilm

meest populair