Patricia Arquette deelt kwetsende ervaring op de set tijdens het filmen van naaktscènes

Patricia Arquette deelt kwetsende ervaring op de set tijdens het filmen van naaktscènes

Patricia Arquette ervaarde ongemak tijdens naaktscène voor film 'Lost Highway' van David Lynch.

Patricia Arquette maakte zich zorgen om een scène die zij moest filmen voor Lost Highway, geregisseerd door David Lynch. Het was een naaktscène en die herinnering kwam op toen zij vorige week in Frankrijk was.

Bij dat Series Mania Festival vertelde de beroemde 55-jarige actrice uit de hitserie Medium: "Ik was zo extreem bescheiden - ik baadde in het donker in die tijd. De scène waarin mijn personage moest strippen was angstaanjagend voor mij."

Lompe dingen van crew
Ze vertelde verder: "Sommige van de jongens zeiden lompe dingen en ik zei tegen David: 'Ik voel me niet op mijn gemak. Ze zeggen walgelijke dingen'. En David zei: 'Je hebt het scenario gelezen. Wacht, wie zei wat?' Toen ik terugkwam keken al die mannen spijtig naar de grond."

Patricia vertelde na die kwetsende ervaring ook dat ze een seksscène moest filmen. Ze zei: "Het was de bedoeling dat het een 'closed set' zou zijn. Ik zei: 'Als ik deze kamerjas uitdoe en ik weet dat jij hier niet moet zijn, stomp ik je vol in je gezicht'."

Niet de hele wereld
Ook zei ze: "Later zei ik tegen Balthazar Getty: 'Houd je handen op mijn borsten. Ik heb liever dat jij ze vasthoudt dan dat de hele wereld ze ziet'." Meer over deze daadkrachtige ster staat hier in het artikel van People. Patricia vertelt meer over haar carrière in Vanity Fair.



NieuwsFilm

meest populair