3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het goede aanbod van films van deze geweldige streamingdienst.

HBO Max is een van de grootste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Mortal Kombat (2021)
Regie: Simon McQuoid | Cast: Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, e.a. | Kijk direct
De tovenaar Shang Tsung hoeft nog maar één vechttoernooi te winnen om de aarde over te kunnen nemen. Cole Young, een uitgerangeerde MMA-vechter, komt erachter dat hij de uitverkorene is om het samen met de grootste kampioenen de wereld te redden.



Elvis (2022)
Regie: Baz Luhrmann | Cast: Austin Butler, Tom Hanks, Olivia DeJonge, e.a. | Kijk direct
Wanneer Tom Parker, bijgenaamd de Colonel, voor het eerst de stem van Elvis hoort, weet hij dat hij goud heeft gevonden. Parker wordt de manager van Elvis en samen werken ze aan zijn doorbraak. Elvis groeit uit tot een sensatie. Maar al dat succes kent ook zijn schaduwkanten. Een reeks hotelconcerten in Las Vegas maakt van wat ooit begon als een droom een nachtmerrie.



The Matrix Resurrections (2021)
Regie: Lana Wachowski | Cast: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Jessica Henwick, e.a. | Kijk direct
Neo zit weer gevangen in de wereld van de Matrix, maar is zich hiervan niet bewust. Hij neemt de blauwe pil in en gaat naar een therapeut. Hierin komt verandering wanneer een man Neo's leven binnenstapt om hem duidelijk te maken dat zijn realiteit nep is. Zijn leven blijkt niet meer dan een droombeeld.



NieuwsFilm

meest populair