'Mission Impossible 8' strikt een van de gespierdste vrouwen in Hollywood

'Mission Impossible 8' strikt een van de gespierdste vrouwen in Hollywood

Katy O'Brien is op dit moment enorm stevig voor de A24-film 'Love Lies Bleeding'.

Tom Cruise heeft al heel wat topfilms gemaakt, al staat de waaghals voornamelijk bekend om de geliefde Mission: Impossible-franchise. Hier zijn heel wat andere grote sterren in te zien. Nu heeft ook Katy O'Brian voor het achtste deel getekend.

Vorige zomer kwam het eerste Dead Reckoning-deel uit. Ondanks het feit dat deze goed werd onthaald, moest deze het opnemen tegen dé grote zomer-blockbusters van afgelopen jaar, Oppenheimer en Barbie. Hierdoor viel de box-office enigszins tegen.

Cijfers
Toch scoort de film overal hele goede cijfers. Op IMDb scoort deze een hele nette 7,7 en op Rotten Tomatoes zelfs een 96%. Cruise werd weer geprezen voor zijn sterke rol en knettergekke stunts, maar hij stond er niet alleen voor.

Natuurlijk waren bekende gezichten als Simon Pegg, Ving Rhames en Rebecca Ferguson weer van de partij, maar nieuwkomers als Hayley Atwell en Pom Klementieff deden het ook goed. Katy O'Brian heeft nu ook een rol weten te bemachtigen.

Onbekend
O'Brian weet hoe het is om een een blockbuster te spelen. Zij was namelijk al te zien als Jentorra in Ant-Man and the Wasp: Quantumania en in The Mandalorian als Elia Kane.


Het is vooralsnog onduidelijk welke rol de actrice zal spelen in Dead Reckoning Part Two. De film zal ergens volgend jaar te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair