De trailer van 'Unfrosted: The Pop-Tart Story' onthult "een verhaal over ambitie, verraad, suiker en dreigende melkboeren"

De trailer van 'Unfrosted: The Pop-Tart Story' onthult "een verhaal over ambitie, verraad, suiker en dreigende melkboeren"

En naast een geweldig verhaal zien we ook nog een geweldige cast van komedianten en acteurs in de trailer.

Jerry Seinfeld regisseert en speelt de hoofdrol in Unfrosted, een verhaal over de rivaliteit tussen Kellogg's en Post Cereal over wie als eerste de pop-tart gaat produceren.

Onder de trailer beschrijft Netflix precies wat we van de film mogen verwachten: "Michigan, 1963. Kellogg's en Post, gezworen rivalen op het gebied van granen, haasten zich om een gebakje te maken dat ontbijt een ander gezicht zal geven. Een verhaal over ambitie, verraad, suiker en dreigende melkboeren,"

Comedians en acteurs
Naast Seinfeld spelen ook andere bekende komedianten en acteurs in de komische biografie, zoals o.a. Hugh Grant, Melissa McCarthy, Jim Gaffigan, Max Greenfield, Daniel Levy, Bill Burr, James Marsden en Thomas Lennon.

"Ik herinner me dat we lange tijd niemand hadden. En toen belde Hugh Grant en zei dat hij over de film had gehoord en dat hij Tony the Tiger wilde zijn."

Hugh Grant in een tijgerkostuum
"Toen, voor ik het wist, deed iedereen mee, dus onthoud, als je ooit een film cast: probeer eerst Hugh Grant te laten tekenen als Tony the Tiger," vertelde Seinfeld in een eerder interview met Netflix.



Unfrosted komt 3 mei uit het Netflix-broodrooster schieten.

NieuwsFilm

meest populair