Volgens Henry Golding komen er nog veel meer 'G.I. Joe/Snake Eyes'-films aan

Volgens Henry Golding komen er nog veel meer 'G.I. Joe/Snake Eyes'-films aan

Ondanks het feit dat je de huidige drie delen niet echt flinke successen kan noemen...

Nadat Transformers (2007) een kassucces werd, trok Hasbro nog één van hun andere populaire jaren '80 tekenfilms uit de mottenballen die ook een plaats in de popcultuur hadden gekregen; G.I. Joe.

Echter presteerde G.I. Joe: Rise of the Cobra ver onder verwachting vergeleken met de robots van Michael Bay. Het vervolg G.I. Joe: Retaliation deed het beter, vooral dankzij de sterrenkracht van Dwayne Johnson.

Er zijn diverse verhalen mogelijk
Vervolgens verscheen in 2021 een soort prequel spin-off van één van de populairste personages uit de franchise, Snake Eyes en acteur Henry Golding vervulde de rol. Tegen ComicBook sprak hij zijn hoop uit voor degenen die meer willen zien van de beroemde stille ninja-soldaat.

"Lorenzo di Bonaventura is een drukbezette man, een fenomenale producer en het is in veilige handen, een combinatie van wat er is en wat nog komt. Ik denk dat Paramount een aantal grootse plannen heeft".

Wat er mogelijk was aan de box-office
Snake Eyes opende tijdens het hoogtepunt van de coronapandemie en zou bruisen met een opbrengst van iets meer dan $40 miljoen dollar.



NieuwsFilm

meest populair