'Scream 7' gaat voor nostalgie en voert gesprekken met castleden uit 'Scream 3'

'Scream 7' gaat voor nostalgie en voert gesprekken met castleden uit 'Scream 3'

Neve Campbell is niet de enige bekende die op het punt staat te verschijnen...

Nu de plannen voor een frisse nieuwe Scream-trilogie in het water zijn gevallen met het ontslag van Melissa Barrera en het vertrek van Jenna Ortega, wordt het roer drastisch omgegooid voor Scream 7.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de zogenaamde legacy-karakters van vertolkers Neve Campbell, Courteney Cox en David Arquette op ten duur vervangen zouden gaan worden door een jongere generatie.

Gewoon een voortzetting van het origineel
Maar inmiddels lijkt het erop dat de studio volledig wil gaan terugvallen op de oude garde en hen weer het centrale middelpunt van de iconische Ghostface zijn slachtpartijen. Zo is al bevestigd dat Campbell, na afwezig te zijn geweest in het zesde deel, terugkeert als Sydney Prescott.

Nu meldt Variety dat eveneens Cox in onderhandeling is om de rol van Gale Weathers te hervatten. In Scream VI werd ze nog wel behoorlijk bloederig toegetakeld, maar haar definitieve lot werd nooit duidelijk.

Met korreltje zout nemen
Een ander bericht, dat wel nog echt als een gerucht moet worden beschouwd, is dat de makers hopen dat acteur Patrick Dempsey zich na 25 jaar weer bij de cast wil voegen. Hij speelde LAPD-rechercheur Mark Kincaid in Scream 3 (2000) en was destijds de love-interest van Sydney.



NieuwsFilm

meest populair