Christina Ricci is blut na echtscheiding: "Ik wil me nooit meer zo hulpeloos voelen"

Christina Ricci is blut na echtscheiding: "Ik wil me nooit meer zo hulpeloos voelen"

Christina Ricci vertelt over financiële problemen en het zware leven als werkende moeder in Let's Be Clear.

Vervelend maar ook bemoedigend nieuws van Christina Ricci. De 44-jarige actrice uit Wednesday en The Matrix Resurrections vertelt in de podcast Let's Be Clear with Shannen Doherty hoe pittig het is om een gezin te onderhouden.

Christina was als kindsterretje al te zien in The Addams Family en werkte door met films als Monster en Sleepy Hollow. Je zou denken dat er dan genoeg geld is. Maar haar echtscheiding van cameraman en producer James Heerdegen kostte haar een fortuin, waardoor ze nagenoeg blut raakte.

Compleet blut
Intussen is de voogdij van hun 8-jarig zoontje geregeld, evenals het contactverbod richting haar gewelddadige ex-man. Christina vertelde: "Ik ken tijden waarbij ik echt heel erg blut was. Zonder geld voel je je hulpeloos. Je krijgt het gevoel dat je je nooit meer zo wilt voelen."

Ze is intussen getrouwd met celebrity hairstylist Mark Hampton. Ze hebben een dochter van 15 maanden die Christina amper kent. Christina moest namelijk lange dagen werken op de filmset van Yellowjackets. Het kostte gewoonweg te veel om het gezin mee te laten reizen en te verblijven.

Gezin onderhouden
Christina vertelde: "Er is veel druk omdat je je gezin moet onderhouden, maar ook omdat je lang weg bent van je gezin door je werk. Mijn dochter kent me niet, want ik werk altijd. Dat is moeilijk, maar ik heb er nu vrede mee. Ik heb veel steun aan mijn man." Meer staat ook in de YouTube-video van ET.



NieuwsFilm

meest populair