Jamie Lee Curtis en Lindsay Lohan herenigd op eerste foto 'Freaky Friday 2'

Jamie Lee Curtis en Lindsay Lohan herenigd op eerste foto 'Freaky Friday 2'

Tevens is er een nieuwe regisseur bekend om het vervolg te gaan leiden...

Een van de meest verwachte reünies in Hollywood vindt eindelijk plaats nu de twee actrices Jamie Lee Curtis en Lindsay Lohan hun krachten weer bundelen voor het vervolg Freaky Friday 2.

De voortzetting van de succesvolle body-swap-comedy van het duo uit 2003 wint aan kracht met een nieuwe regisseur en productie en vandaag hebben we de eerste foto van Curtis en Lohan herenigd.

Opnames moeten in de zomer van start gaan
De foto toont de volwassen maar tijdloze dames, opgewonden om samen te zijn en een belofte na te komen om verder te gaan met het verhaal dat zoveel jaren geleden begon en een dikke hit aan de box-office werd.

Freaky Friday 2 vindt plaats met Welcome to Chippendales-regisseuse Nisha Ganatra aan het roer. Het is niet bekend of de titel een bioscooprelease of exclusief streamingdebuut op Disney+ zal krijgen.

Beste moment
De timing van het project kon haast niet beter. Curtis staat in vuur en vlam na haar Oscar-overwinning voor Everything Everywhere All At Once en Lohan zit midden in een comeback na de succesvolle lancering van haar romantische comedy Irish Wish.NieuwsFilm

meest populair