Finn Wolfhard kreeg tips van de beste voor filmen van 'Ghostbusters' en 'SNL 1975'

Finn Wolfhard kreeg tips van de beste voor filmen van 'Ghostbusters' en 'SNL 1975'

Finn Wolfhard leert veel van oudere acteurs op filmset, zoals Dan Aykroyd bij Ghostbusters.

Finn Wolfhard kwam erachter dat het erg handig is om met oudere acteurs op een filmset te staan. De 21-jarige acteur kreeg zo de beste voorbereiding op een nieuwe rol.

Bij de première van Ghostbusters: Frozen City raakte hij in gesprek met People, zoals hier te lezen valt. De jonge ster uit de populaire serie Stranger Things was al te zien in Ghostbusters: After Life. Hij staat ook ingepland voor de nieuwe film SNL 1975 die over de start van de beroemde show Saturday Night Live zal gaan.

Verhalen van vroeger
Finn vertelde dat dat begin in 1975 nu voor hem beter leeft door zijn 71-jarige collega Dan Aykroyd. Finn zei: "Hij vertelde me verhalen over dat niemand nog bekend was toen. Ze waren allemaal normale mensen die probeerden een inkomen te hebben als komiek."

Hij vervolgde met: "Om te horen hoe Dan leefde en hoe zijn dagen eruit zagen, was geweldig en erg inzichtelijk. Werken aan Ghostbusters met zulke veteranen was surreëel. Ik zag hen toen ik opgroeide."

Veel te leren
Ook zei hij: "Ik leerde veel van hen, echt ongelooflijk veel. Het voelde lang aan als een droom. En dan komt het besef dat het je werk is, en dat is waanzinnig gaaf." Finn vertelt meer in de YouTube-video van Extratv.



NieuwsFilm

meest populair