De vrouw van Jack Black is muzikaler dan hij is: Ze maakt country-muziek met haar drielingzusjes

De vrouw van Jack Black is muzikaler dan hij is: Ze maakt country-muziek met haar drielingzusjes

Jack Black staat in de schijnwerpers met 'Kung Fu Panda 4', waardoor vragen rijzen over zijn gezin.

Jack Black staat volop in de belangstelling met Kung Fu Panda 4. Dat maakt wel nieuwsgierig naar het gezin van de 54-jarige ster.

De komiek, acteur en muzikant is sinds 2006 getrouwd met Tanya Haden. Ze kennen elkaar al vanaf de middelbare school, maar tot een verkering kwam het toen niet. Jack zei dat hij te verlegen was om bij haar op te vallen. Maar kennelijk kwam dat 20 jaar later goed.

Band met drielingzusjes
Tanya is muzikante, ze zingt en is een celliste. Het bijzondere is dat zij samen met haar drielingzusjes een country band heeft genaamd The Haden Triplets. Tanya vertelde dat dat erg handig is, want ze zingen automatisch in harmonie omdat ze elkaar zo goed aanvoelen.

Jack zou graag meer met zijn vrouw willen samenwerken. Zij was in een van zijn Kung Fu Panda-films te horen en dat beviel beiden prima. Jack kan ook goed zingen. Zijn liedje Peaches uit The Super Mario Bros werd genomineerd voor een Golden Globe. Misschien wordt zijn cover van Britney Spears net zo goed gewaardeerd.

Ook zo creatief
Tanya en Jack zijn ouders van twee jongens. Hun zonen van 16 en 14 jaar zijn ook artistiek. Jack zei hier in het artikel van People: "Ik zeg altijd dat zij hun muzikale passie moeten volgen. Dat gaat ook gemakkelijk met de familie van mijn vrouw. Ze hebben al een paar jamsessies gehad."Ook heeft zijn oudste zoon belangstelling in het maken van films. Hij gebruikt de belevenissen van Jack als inspiratie. Jack heeft overigens een geschat vermogen van 50 miljoen Amerikaanse dollar en heeft meer films in de pijplijn staan.

NieuwsFilm

meest populair