Hugh Grant prijst samenwerking met Seinfeld aan 'Unfrosted': "Geweldig"

Hugh Grant prijst samenwerking met Seinfeld aan 'Unfrosted': "Geweldig"

"Geweldig," lijkt het woord dat Grant het liefste gebruikt, wanneer hem vragen gesteld worden over Seinfeld.

Hugh Grant vertelt in een interview met Entertainment Weekly over zijn rol in Unfrosted en zijn samenwerking met komediant en regisseur Jerry Seinfeld aan de ontbijtgranen-film.

"Hij (Seinfeld) is absoluut geweldig. Jerry brengt verschillende dingen op tafel," vertelt Grant. [i]"Hij is een briljante komiek en hij heeft een geweldig script geschreven."

Ravenscroft, de stem van Tony de Tijger
Grant speelt in Unfrosted, Ravenscroft een pompeuze acteur die in het kostuum van Tony de Tijger stapt om de gestreepte promoter van de Frosted Flakes van Kellogg's te belichamen.

"Ravenscroft was een zeer grote theater toneelspeler die dacht dat dit allemaal erg beneden hem lag. Dus dat is eigenlijk de grap van het geheel. Ik verschijn één of twee keer als Tony de Tijger, maar verder ben ik de theateracteur," vertelt Grant.

Phoenix Buchanan
"Het is heel Paddington 2", plaagt de Britse acteur. "Misschien te veel."



Unfrosted lijkt misschien wel net zo zoet als Paddington 2, maar de film vertelt een verhaal over de rivaliteit tussen Kellogg's en Post Cereal over wie als eerste de pop-tart gaat produceren.

Pop-tart
"Michigan, 1963. Kellogg's en Post, gezworen rivalen op het gebied van granen, haasten zich om een gebakje te maken dat het ontbijt een ander gezicht zal geven. Een verhaal over ambitie, verraad, suiker en dreigende melkboeren," aldus de beschrijving van Netflix.



NieuwsFilm

meest populair