Ernie Hudson verklapt waardoor hij er zo extreem goed uit ziet op 78-jarige leeftijd

Ernie Hudson verklapt waardoor hij er zo extreem goed uit ziet op 78-jarige leeftijd

De 78-jarige acteur Ernie Hudson verrast met zijn extreem fitte fysiek tijdens een evenement in Londen.

De bekende spokenjager Ernie Hudson gaat viraal na een red carpet event in Londen voor de nieuwe film Ghostbusters: Frozen Empire. En dat terwijl de 78-jarige acteur niet eens op zoek was naar aandacht.

Ernie had bij dat fotomoment alleen een strak shirt en jeans aan, omdat zijn jas vies was geworden. Hierdoor viel het kijkers op dat de ster extreem fit is. Iemand tikte op X (Twitter): "Lieve help, ik geil op iemands opa." Een ander schrijft: "Het toonbeeld van groot, donker en knap."

Extreem fit op leeftijd
Naar aanleiding van de bijna 6 miljoen kijkers vertelt Ernie hier lachend aan People: "Het is fijn dat ik opval, al is het verrassend. Ik ben altijd al redelijk fit, maar ik heb normaal een jas aan bij fotoshoots. Ik probeer altijd gezond te leven, gewoon normaal verstand dingetjes."

Ernie speelde onder andere in Miss Congeniality en The Hand That Rocks the Cradle. Hij legde uit: "Ik zie anderen altijd met enorme spierballen en sixpacks, maar mijn carrière draait niet rond mijn fysiek.Ik ben meestal een toezichthouder of een mentor of een kerel in een pak."

Fysiek en mentaal oké
Ernie vervolgde met: "Maar voorbij de 70 merkte ik dat ik een randje vet rond mijn buik begon te krijgen en het ging niet weg. Ik train nu 3 keer per week een uurtje echt hard met een personal trainer en een pilates instructeur. Ik ben dan beurs, maar vind dat wel fijn."Ook verklapte Ernie Hudson dat hij er goed uitziet omdat hij let op zijn huidverzorging en zijn mentale gezondheid. Hij vertelde: "Het spirituele bepaalt het fysieke meer dan andersom. Als ik me goed voel en bewust leef, valt alles op z'n plek."

NieuwsFilm

meest populair