Ontslagen Melissa Barrera is blij met haar 'zusje' Jenna Ortega en haar nieuwe horrorfilm

Ontslagen Melissa Barrera is blij met haar 'zusje' Jenna Ortega en haar nieuwe horrorfilm

Melissa Barrera werd ontslagen uit Scream VI na betrokkenheid bij politieke discussie op social media, maar zet haar carrière voort.

Melissa Barrera mengde zich in een politieke discussie. Eén berichtje op haar social media was echter genoeg voor de makers van Scream om haar contract op te zeggen. Na Scream VI zal zij niet te zien zijn.

Kort na het incident besloot Jenna Ortega niet door te gaan met Scream VII. Haar redenen waren niet duidelijk. Maar daar zij het zusje van Melissa speelt, leek het een logische stap. Het was een moeilijke tijd voor de doorgaans verlegen Melissa. Ze zei: "Ik had geluk. Ik had veel steun van mensen om mij heen, zoals mijn team en mijn publicisten."

Nog steeds goed contact
Het rommelt sowieso al jaren bij de Scream-franchise. Hier in een recent interview met The Hollywood Reporter zegt Melissa over haar ontslag: "Jenna en ik hebben een tijdje met elkaar gepraat. Ik hou heel veel van haar. Ze is erg begripvol en we zijn zusjes voor het leven."

De 33-jarige Mexicaanse ster vertelde verder dat ze nog steeds contact heeft met Jenna, Jack Quaid, Liana Liberato en Jasmin Savoy Brown. Ze zei: "Zo nu en dan plannen we kleine reünies in. We spelen bordspelletjes zoals we deden tussen de filmopnamen door."

Een nieuwe samenwerking
Melissa werkte ook met Scream-regisseurs Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett aan de film Abigail, die zij nu promoot. Over een mogelijke terugkeer naar Scream zegt zij: "Ik heb geleerd zeg nooit nooit te zeggen. Er moet veel gebeuren om Sam terug te krijgen. Voor nu richt ik me op wat dit moment voor mij ligt."

https://www.youtube.com/watch?v=mtMXDiReTnU

In de YouTube-video van Collider volgt meer over de nieuwe horrorfilm van Melissa.

NieuwsFilm

meest populair