Anya Taylor-Joy maakt belofte aan haar vader waar: "Een dromerig moment"

Anya Taylor-Joy maakt belofte aan haar vader waar: "Een dromerig moment"

Anya Taylor-Joy nam haar vader mee naar de Oscars in een prachtige Dior-jurk als vervulling van zijn droom.

Vorige maand mocht Anya Tayor-Joy met Chris Hemsworth een Oscar uitreiken. Alsof dat al niet heel speciaal was, maakte de actrice uit Furiosa en Queen's Gambit dat moment nog specialer.

Zo droeg ze een adembenemende en exclusieve jurk van Dior met passende accessoires. En zo nam zij als haar date haar vader mee - en niet haar echtgenoot. Daar had ze haar eigen lieve reden voor: ze maakte de droom van haar vader waar.

Droom van haar vader
Ze schreef op haar Instagram bij de foto's: "Een dromerig moment ... Toen ik 12 jaar oud was, beloofde ik mijn vader dat als ik uitgenodigd werd voor een Oscars-uitreiking ik hem mee zou nemen. Ik ben zo dankbaar en blij dat dat kon."

Anya Tayor-Joy is geboren in Amerika en groeide deels op in Argentinië en Groot-Brittannië. De 27-jarige vertelde hier in dit interview van E! News over de Mad Max-prequel: "Ik denk dat die films lenen tot een bepaalde vorm van chaos."

Verbonden met mensen
Ze vervolgde met: "Ook zijn ze uitnodigend voor bepaalde personen om die te verfilmen. Ik voel me enorm verbonden met alle mensen die in verlaten gebieden deze films gemaakt hebben. We zijn familie, gesmeed door vuur."NieuwsFilm

meest populair