Shakira haalt uit naar 'Barbie': 'Het geeft een verkeerd signaal af'

Shakira haalt uit naar 'Barbie': 'Het geeft een verkeerd signaal af'

De wereldberoemde zangeres vindt dat mannen niet erg positief worden neergezet.

Barbie was dé blockbuster van vorig jaar. Hoewel sommige films beter werden onthaald, haalde de film van Greta Gerwig maar liefst 1,44 miljard dollar op. Toch betekent dit niet dat iedereen er een fan van is, zoals niemand minder dan Shakira.

Shakira, al jarenlang een van 's werelds bekendste zangeressen, heeft de film gezien met haar zonen, de 11-jarige Milan en de 9-jarige Sasha. Beide jongens vonden Barbie maar niks maar ook de artiest zelf kon niet van de blockbuster genieten.

Reactie
Tijdens een recent interview laat Shakira zich over Barbie uit en de negatieve impact die de film kan hebben: "Mijn twee zonen haten deze film echt. Zij vinden het ontmannend en dat ben ik met ze eens".

"Ik ben twee jongens aan het grootbrengen. Ik wil dat zij zich sterk voelen maar tegelijkertijd horen zij vrouwen te respecteren. Ik hou van de pop cultuur wanneer het vrouwen helpt beter te worden en door te breken, maar dan hoeven we niet mannen hun mannelijkheid af te nemen".

Idee
Shakira vervolgt: "Mannen willen graag beschermen en voor de familie zorgen en dat is prima. Ik geloof dat we vrouwen zeker de mogelijkheden moeten bieden om succesvol te kunnen worden en zijn, zonder dat we vergeten waar we voor staan en dat we hiervoor onze vrouwelijke kant moeten opgeven".


"Mannen hebben een rol in onze samenleving en vrouwen een andere. We vullen elkaar aan en dat moet niet verloren gaan". Het is niet de eerste keer dat een bekendheid uithaalt naar Barbie. Ook de beroemde regisseur/acteur Werner Herzog deed dit recentelijk nog.

NieuwsFilm

meest populair