'Spider-Man 4': Zijn er weer kansen voor Dylan Baker om terug te keren als Lizard?

'Spider-Man 4': Zijn er weer kansen voor Dylan Baker om terug te keren als Lizard?

Als iedereen aan boord is, mag hij natuurlijk niet ontbreken...

Een berucht voorbeeld van een acteur die een verhaallijn krijgt welke niet wordt ingelost, is Billy Dee Williams die Harvey Dent speelde in Batman (1989), maar in de sequels nooit uitgroeide tot aartsvijand Two-Face en zelfs vervangen werd door Tommy Lee Jones.

Maar er is nóg zo'n situatie. Curt Connors van Dylan Baker was één van de weinige personages die een uitgebreide verhaallijn had in de trilogie van Sam Raimi die zijn transformatie tot alter-ego The Lizard opzette.

Een beslissing die Baker nog steeds achtervolgt.
Hoewel kijkers hem tijdens het drieluik nooit in de superschurk hebben zien veranderen, was het wel de bedoeling dat hij zou gaan debuteren in het vierde deel waar Sony Pictures uiteindelijk de stekker uit trok.

Baker: "Ik moet zeggen dat toen Sam me opbelde en zei dat het project niet ging plaatsvinden, ik teleurgesteld was. Hij begon me te vertellen over het script dat hij had geschreven en klaar was om te draaien, maar het zou niet kunnen worden gedaan op het moment dat ze dat wilden".

Spider-Man, Spider-Man 2 en Spider-Man 3
Baker was desondanks een fan van de vertolking door Rhys Ifans in The Amazing Spider-Man (2012), maar hoopt stiekem de kans ooit nog eens te krijgen. Met de laatste (onbevestigde) geruchten mag hij zeker hopen!NieuwsFilm

meest populair