'Immaculate'-actrice Sydney Sweeney kijkt samen met echte pastoors haar nieuwe horrorfilm

'Immaculate'-actrice Sydney Sweeney kijkt samen met echte pastoors haar nieuwe horrorfilm

En de reacties van de twee pastoors en de actrice zijn hilarisch

Sydney Sweeney speelt in Immaculate, de non Cecilia, die in een Italiaans klooster op mysterieuze wijze zwanger raakt en wordt beschouwd als de nieuwe heilige maagd Maria.

Naarmate er angstaanjagende gebeurtenissen in het klooster plaatsvinden, wordt Cecilia achterdochtig en vraagt ze zich af waarom zij uitverkoren is voor dit bijzondere lot. Het wordt steeds duidelijker dat haar nieuwe thuis een aantal duistere en gruwelijke geheimen verbergt.

"Dit wordt interessant"
Immaculate is vanaf 4 april te zien in de Nederlandse bioscopen, maar voordat het publiek de film te zien krijgt, nodigde Sydney Sweeney twee pastoors uit om naar de horrorfilm te kijken in een kerk en als resultaat krijgen wij een hilarische video gedeeld door NEON.

De vrouwen moeten van schrik wegkijken en bedekken hun mond. ""Ik heb nog nooit een non het been van een andere non zien breken", zegt dominee Allison na het zien van één van de scenes.

Te ver
Pastoor Sarah is na het kijken van de film ervan overtuigd "dat deze film officieel te ver is gegaan." Waarop Sweeney de pastoors bedankt en haar excuses aanbiedt. "Het spijt me vreselijk," aldus de actrice.

@neonrated Sydney Sweeney watches IMMACULATE with real pastors. Now playing in theaters. #immaculatemovie #sydneysweeney #horror @ImmaculateMovie ? original sound - NEON


De eerste reacties in de Verenigde Staten na het zien van de film zijn dat het "duivels, heiligschennis, puur kwaadaardig en grof beledigend" is.

Compliment
Neon heeft deze woorden niet opgevat als kritiek, maar juist omarmd als complimenten en gebruikt ter promotie.



NieuwsFilm

meest populair