Leeftijdsclassificatie 'Joker: Folie à Deux' bekend: volledig uit de kleren

Leeftijdsclassificatie 'Joker: Folie à Deux' bekend: volledig uit de kleren

Een naaktscène en wederom gewelddadige momenten zorgen voor een R-rating.

Deze week staat volledig in het kader van Joker: Folie à Deux. Gisteren werden we getrakteerd op de eerste officiële poster en over enkele dagen volgt de trailer. Nu is er opnieuw nieuws. De leeftijdsclassificatie is nu namelijk bekend.

Het eerste deel, Joker, dat in 2019 verscheen, was R-rated. Heel erg gek is dit niet. In het origineel zitten namelijk enkele behoorlijk gewelddadige en bloederige scènes. Sommige fans maakten zich zorgen dat de sequel milder zou worden, maar dat blijkt toch niet het geval te zijn.

Vervolg
Het tweede deel is namelijk een musical, iets dat voor de nodige gefronste wenkbrauwen zorgde. Toch wordt ook deze film weer behoorlijk 'hard, aangezien Folie à Deux eveneens een R-rating heeft gekregen.

Diverse filmwebsites melden dat er in het vervolg scènes zitten met behoorlijk wat geweld, grof taalgebruik, enkele seksscènes en zelfs een moment waarin een personage volledig naakt is te zien. Het zal dus wederom geen film zijn voor de jongste kijkers onder ons.

Box-office
Heel erg verbazingwekkend is het uiteindelijk niet dat DC heeft besloten wederom voor een R-rated film te gaan. Het origineel werd namelijk uiterst sterk onthaald en bracht maar liefst meer dan 1 miljard dollar op. Joker: Folie à Deux zal begin oktober in de bioscopen te zien zijn.NieuwsFilm

meest populair