3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Van superheldenfilm tot Angelina Jolie: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst

HBO Max is een van de grootste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is dan ook veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Batman (2022)
Regie: Matt Reeves | Cast: Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, e.a. | Kijk direct
Miljardairszoon Bruce Wayne begon twee jaar terug met zijn activiteiten als burgerwacht, waarmee hij Gotham City vanuit de schaduw hoopt te beschermen tegen criminelen. Hij doet onderzoek naar een web van corruptie en jaagt intussen op The Riddler, een seriemoordenaar die het voorzien heeft op de politieke elite van de stad. Hierbij is Batman genoodzaakt nieuwe bondgenootschappen te sluiten.



Sherlock Holmes (2009)
Regie: Guy Ritchie | Cast: Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams, e.a. | Kijk direct
Lord Blackwood, een seriemoordenaar en beoefenaar van zwarte magie, is ter dood veroordeeld. Enkele dagen na zijn executie gaan er al verhalen rond dat hij nog in leven is. Aan privédetective Sherlock Holmes en zijn loyale assistent Dr. John Watson om de zaak op te lossen. Zij raken echter al snel verwikkeld in een duistere samenzwering die gevaarlijk blijkt voor heel het land.



Those Who Wish Me Dead (2021)
Regie: Taylor Sheridan | Cast: Angelina Jolie, Nicholas Hoult, Jon Bernthal, e.a. | Kijk direct
Hannah werkt bij de speciale eenheid van de brandweer en kan het haarzelf niet vergeven dat zij drie mannen niet heeft kunnen redden bij een brand. Dan loopt ze een twaalfjarige jongen tegen het lijf in het bos. Hij blijkt op de vlucht voor twee huurmoordenaars. Hannah besluit hem te helpen, maar dan steken de moordenaars het bos in brand.



NieuwsFilm

meest populair