Vampierfilm van Michael B. Jordan en Ryan Coogler voegt grote naam toe aan cast

Vampierfilm van Michael B. Jordan en Ryan Coogler voegt grote naam toe aan cast

De lijst met sterren van de nog naamloze bovennatuurlijke thriller groeit...

Terwijl Marvel-fans nog steeds wachten op updates over het geplaagde Blade-project in het MCU, heeft een andere naamloze bovennatuurlijke thriller de aandacht van mensen getrokken.

Eerder werd al aangekondigd dat Creed en Black Panther-regisseur Ryan Coogler opnieuw ging samenwerken met Michael B. Jordan voor een vampierfilm van Warner Bros. dien in 2025 moet verschijnen.

Een oude rot in het vak
The Hollywood Reporter maakte onlangs bekend vandaag dat acteur Delroy Lindo zich bij het ensemble heeft gevoegd. Dit is vooral interessant gezien het feit dat hij in 2021 ook voor Blade werd aangenomen.

Er is, zoals gebruikelijk, niet veel bekend over het verhaal. Er gaan wel geruchten dat dit zich afspeelt in het zuiden van het Jim Crow-tijdperk en vampieren zal bevatten naast bovennatuurlijke tradities, Jordan wellicht een tweeling speelt en Lindo's rol een 'muzikaal element' heeft.

Beiden voor volgend jaar op de agenda
Momenteel staat de uitgestelde release van Blade gepland voor november 2025 en de Untitled Ryan Coogler Supernatural Thriller zal begin maart 2025 naar verwachting in de wereldwijde bioscoopzalen debuteren.

NieuwsFilm

meest populair