Keanu Reeves en Alexandra Grant hebben de leukste relatie die er is: Twee zeldzame parels

Keanu Reeves en Alexandra Grant hebben de leukste relatie die er is: Twee zeldzame parels

Keanu Reeves en vriendin Alexandra Grant hebben een perfecte relatie vol liefde en steun, aldus bron.

Iedereen wenst Keanu Reeves het beste, omdat hij dat beste ook een ander gunt. Het ziet er naar uit dat de ster uit Matrix en John Wick zelf ook op een best punt in zijn leven is beland.

Een bron vertelt namelijk hier in dit artikel van People dat de 59-jarige acteur en zijn vriendin Alexandra Grant perfect bij elkaar passen. Die persoon zegt zelfs: "Keanu zit in de leukste en positiefste relatie die hij tot nu toe heeft gehad."

Zeldzame parel
Over Alexandra die kunstenares is, zegt de bron: "Ze is een zeldzame parel. Ze is schattig, lief, zorgzaam en grappig. Ze leidt haar eigen leven en heeft haar eigen carrière. Toch steunt ze Keanu in alles wat hij doet."

Ook zegt die persoon: "Wanneer hij op locatie filmt, reist ze mee. Als hij lokaal filmt, bezoekt ze de filmset. Ze wonen samen en hebben vaak vrienden op bezoek. Keanu is erg gelukkig."

Latere leeftijd
Alexandra zei zelf al eerder tegen People dat ze het een voordeel vindt dat ze op latere leeftijd verliefd werd op iemand. Zo kon ze eerst ongestoord werken aan haar carrière. In de YouTube-video van Mojo wordt meer verteld over Keanu en zijn geduldige aard - en een zeldzame parel.



NieuwsFilm

meest populair