'Reacher'-ster Alan Ritchson doet open sollicitatie voor rol van Batman

'Reacher'-ster Alan Ritchson doet open sollicitatie voor rol van Batman

Alan Ritchson wil graag de rol van Batman in het DCU spelen vanwege Batmans intelligentie.

De geruchten dat Alan Ritchson is benaderd voor de rol van Batman in het DCU doen al een tijdje de rond. Maar nu heeft de Reacher-ster ook zelf verklaart dat hij maar al te graag de rol van de vleermuisheld wil spelen.

De acteur krijgt vaak de vraag of hij Batman of Joker wil spelen. Maar omdat Joaquin Phoenix het al zo geweldig heeft gedaan, wil hij maar wat graag Batman spelen. Of zoals hij het zegt: "Ik wil Bruce Wayne zijn!"

Ritchson wil intelligentie
In een recent interview legt Ritchson zijn voorliefde voor Batman uit:"Hier is het ding over Batman - weet je wat zijn superkracht is? Intelligentie: De vent is de slimste superheld die er is. Hij is inventief en hij heeft alle gadgets en zo, maar hij is super slim."

Ritchson wordt al langer in verband gebracht met de rol van DC-held, mede door zijn eerdere DC-rollen. Zo was hij te zien in Smallville en de Netflix-serie The Titans. Ook fans zien he wel zitten in de gespierde acteur.

Brave and Bold
Details over het verhaal van The Brave and the Bold blijven vooralsnog grotendeels stilgehouden. Wel is bekend dat de film wordt geregisseerd door The Flash-regisseur Andy Muschietti.



NieuwsFilm

meest populair