De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week op Netflix.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Arrival (2016)
Regie: Denis Villeneuve | Cast: Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker, e.a. | Kijk direct
Als over de hele wereld twaalf mysterieuze ruimteschepen verschijnen, sturen de getroffen landen topteams van linguïsten naar de schepen in een poging om contact met de aliens te leggen. Louise Banks is lid van het Amerikaanse team en lijkt de buitenaardse bezoekers het best van iedereen te begrijpen. Ze probeert erachter te komen wat de aliens willen en of ze gevaar voor de mensheid vormen.



Ex Machina (2014)
Regie: Alex Garland | Cast: Alicia Vikander, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, e.a. | Kijk direct
Caleb is een jonge, verlegen programmeur binnen een groot internetbedrijf. Hij wordt door zijn excentrieke baas Nathan uitgenodigd om in diens afgelegen villa mee te werken aan een experiment. Caleb wordt uitgedaagd om de eerste robot met bovenmenselijke intelligentie te onderwerpen. Deze krijgt de naam Ava. Wat een test is voor Caleb en Nathan, is voor Ava een strijd om te overleven.



Schindler's List (1993)
Regie: Steven Spielberg | Cast: Liam Neeson, Ralph Fiennes, Ben Kingsley, e.a. | Kijk direct
De Duitse zakenman Oskar Schindler is een nazi die hoopt te kunnen verdienen aan de oorlog door een fabriek in Krakau te openen, waar hij joodse dwangarbeiders wil inzetten. Maar wanneer hij getuige is van gruwelijke oorlogsmisdaden, besluit hij zijn fabriek in te gaan zetten om de slachtoffers te redden van de gaskamers.



NieuwsFilm

meest populair