De remake van 'The Blob' gaat geen CGI gebruiken, maar practical effects

De remake van 'The Blob' gaat geen CGI gebruiken, maar practical effects

Dus geen vermoeiende green screen animaties, maar gewoon weer heerlijk ouderwets...

In 1958 bracht regisseur Irvin Yeaworth de wereld een hele leuke creature-feature genaamd The Blob die jaren later werd gevolgd door Larry Hagmans mindere vervolg Beware! The Blob uit 1972.

Maar in 1988 maakte regisseur Chuck Russell een remake die nog steeds geldt als "één van de beste remakes ooit gemaakt". En inmiddels horen we al meer dan tien jaar schommelende geruchten over een nieuwe remake.

Biological Lethal Organic Bomb
Een script van The Conjuring-schrijvers Chad en Carey Hayes ging door de papierversnipperaar, Rob Zombie was voor een korte periode verbonden en daarna Simon West met Samuel L. Jackson en Halle Berry in de hoofdrollen. Dat alles ging niet in productie. Een paar maanden geleden werd aangekondigd dat David Bruckner het geheel nu gaat leiden.

Keith Levine (Hellraiser), die zal produceren, nam tijdens een interview met 'ComicBook' even de tijd om over het project te praten en zei vooral dat ze van plan zijn het praktische effectwerk van de vorige delen te eren:

Dat maakte het juist zo goed
"De film terroriseerde me echt als kind. Ik ben zo opgewonden om in die wereld te duiken en de praktische effecten en het tactiele gevoel ervan te eren. We zijn erg enthousiast over alle mogelijkheden náást de computer".



NieuwsFilm

meest populair